Přeskočit na obsah
Úvod » Domácí a osobní spotřebiče » Vysavače » Recenze ETA Supersonic 2231 90000 – vysoký výkon a uživatelská přívětivost

Recenze ETA Supersonic 2231 90000 – vysoký výkon a uživatelská přívětivost

Celkové hodnocení

92 %

Spolehlivý výkon v kategorii Vysavače

ETA Supersonic 2231 90000 je výkonný vysavač s praktickými funkcemi. Naše recenze odhalí jeho přednosti, slabiny a reálný výkon při každodenním úklidu... Detailní informace

Podrobné hodnocení

  • 9/10
    Výkon
  • 8/10
    Baterie
  • 10/10
    Filtrace
  • 9/10
    Příslušenství
  • 9/10
    Ergonomie
  • 7/10
    Hlučnost

Klady

  • Výkonný digitální motor
  • Vyměnitelný Li-ion akumulátor
  • Dvě úrovně sacího výkonu
  • Kvalitní HEPA filtr
  • Bezsáčkový systém s prachovou nádobou
  • Bohaté příslušenství
  • LED panel na hubici
  • Ergonomická rukojeť

Zápory

  • Vyšší hlučnost při vyšším výkonu
  • Krátká výdrž baterie

Moje zkušenost

“Tento vysavač mě příjemně překvapil svým výkonem a uživatelskou přívětivostí. Oceňuji praktické funkce jako HEPA filtr a LED panel na hubici, stejně jako bohaté příslušenství, které usnadňuje úklid. I když bych uvítala nižší hlučnost a delší výdrž baterie, celkově jsem s ním velmi spokojená a považuji ho za spolehlivý a efektivní nástroj pro každodenní úklid.”

Porovnat nabídky e-shopů, které produkt nabízejí →

Výkon a uživatelská přívětivost

Musím přiznat, že na první pohled mě tento vysavač zaujal svým elegantním designem a kompaktními rozměry. Když jsem ho poprvé zapnula, byla jsem příjemně překvapená výkonem digitálního motoru. Vysávání s ním je skutečně snadné a pohodlné. Díky dvěma úrovním sacího výkonu si mohu vybrat intenzitu podle potřeby, což je skvělé, když potřebujete rychle uklidit lehký nepořádek nebo důkladně vysát koberec.

Jedním z největších plusů je pro mě vyměnitelný Li-ion akumulátor, který mi umožňuje uklízet až 25 minut v kuse. To je dostatečný čas na běžný úklid bytu. Když se baterie vybije, stačí ji pověsit do plastového úchytu na zeď a za čtyři hodiny je opět plně nabitá.

Filtrace a příslušenství

HEPA filtr je další skvělý prvek tohoto vysavače. Dokáže zachytit i ty nejjemnější částečky prachu, což je ideální pro alergiky. Bezsáčkový systém s objemnou prachovou nádobou je praktický a snadno se čistí. Nemusím se starat o nákup a výměnu sáčků, což mi ušetří čas i peníze.

Součástí balení je bohaté příslušenství, které jsem ocenila hned při prvním úklidu. Kovová sací trubice s ohebným kloubem je skvělá pro vysávání pod nábytkem, aniž bych se musela ohýbat. Rotační turbokartáč je efektivní na tvrdých podlahách i kobercích s nízkým vlasem. Dlouhá a krátká štěrbinová hubice mi pomohly dostat se do úzkých a těžko přístupných míst, jako jsou rohy gauče nebo prostory mezi radiátory.

Praktické funkce a ergonomie

Jedním z nejpříjemnějších překvapení byla ergonomická rukojeť a LED panel na hubici. Světelný panel mi pomohl vidět nečistoty i v tmavých koutech, což výrazně zlepšilo kvalitu úklidu. Navíc hubice dokáže sama stát, což šetří místo a usnadňuje manipulaci.

Přestože jsem s vysavačem celkově velmi spokojená, našla jsem i několik drobných nevýhod. Například hlučnost při vyšší úrovni sacího výkonu by mohla být nižší. Také bych ocenila delší výdrž baterie, protože při důkladnějším úklidu musím někdy čekat na dobití.

Celkově vzato, tento vysavač nabízí skvělý výkon, praktické funkce a bohaté příslušenství, které usnadňuje úklid v každé domácnosti. Pokud hledáte spolehlivý a výkonný vysavač, tento model by mohl být tou správnou volbou.

Zkušenosti dalších zákazníků

Přečíst všechny zkušenosti zákazníků →

Koupit či neokoupit ETA Supersonic 2231 90000?

Kupte, pokud…

Hledáte výkonný a všestranný vysavač

Díky digitálnímu motoru a dvěma úrovním sacího výkonu zvládne tento vysavač efektivně uklidit jak tvrdé podlahy, tak i koberce s nízkým vlasem.

Potřebujete snadnou manipulaci a flexibilitu

Kovová sací trubice s ohebným kloubem a ergonomická rukojeť umožňují snadné vysávání pod nábytkem a v těžko přístupných místech bez nutnosti ohýbání.

Oceňujete praktické příslušenství a funkce

Součástí balení je bohaté příslušenství včetně rotačního turbokartáče, štěrbinových hubic a LED panelu na hubici, který zlepšuje viditelnost při úklidu.

Nekupujte, pokud…

Máte omezený rozpočet

Pokud hledáte cenově dostupnější variantu, tento vysavač nemusí být nejlepší volbou, protože nabízí mnoho funkcí, které zvyšují jeho cenu.

Vyžadujete tichý provoz

Při vyšší úrovni sacího výkonu je vysavač poměrně hlučný, což může být rušivé, pokud preferujete tichý úklid.

Potřebujete delší výdrž baterie

I když 25 minut výdrže baterie může být dostatečné pro menší úklid, při důkladnějším úklidu může být nutné čekat na dobití baterie.

Najít nejvýhodnější nabídku

FAQ – Často kladené otázky

Jak často bych měla čistit HEPA filtr a jak na to?
HEPA filtr čistěte ideálně jednou za měsíc, aby byl zachován jeho maximální výkon. Filtr vyjměte z vysavače, jemně vyklepejte a opláchněte pod vlažnou vodou. Nechte ho důkladně vyschnout, než ho vrátíte zpět.
Jak dlouho trvá nabití baterie a jak prodloužit její životnost?
Nabití baterie trvá přibližně čtyři hodiny. Pro prodloužení životnosti baterie ji nenechávejte úplně vybít a pravidelně ji dobíjejte. Skladujte vysavač na suchém místě mimo přímé sluneční světlo.
Jaké druhy povrchů zvládne rotační turbokartáč?
Rotační turbokartáč je ideální pro tvrdé podlahy jako parkety, plovoucí podlahy, linolea a dlažbu. Poradí si také s koberci s nízkým vlasem, aniž by poškrábal povrch.
Mohu vysavač použít i na úklid auta?
Ano, vysavač lze použít i na úklid auta. Díky ručnímu režimu a přiloženým nástavcům, jako je dlouhá štěrbinová hubice, se dostanete do všech úzkých a těžko přístupných míst v autě.
Jak správně čistit prachovou nádobu?
Prachovou nádobu vyjměte z vysavače a vysypte obsah do koše. Nádobu můžete omýt pod vlažnou vodou a nechat ji důkladně vyschnout. Pravidelné čištění nádoby zajistí optimální výkon vysavače.
Jaký je rozdíl mezi dlouhou a krátkou štěrbinovou hubicí?
Dlouhá štěrbinová hubice je vhodná pro úklid úzkých a těžko přístupných míst, jako jsou prostory mezi nábytkem nebo radiátory. Krátká štěrbinová hubice je ideální pro vysávání drobků na stole nebo v rozích gauče.

Parametry

Název produktu: ETA Supersonic 2231 90000
Typ produktu: Vysavače
Výrobce: ETA
Typ vysavače: tyčové
Typ filtru: HEPA
Hmotnost: 1.4 kg
Hlučnost: 78 dB
Objem sáčku/nádoby na prach: 0.45 l
Vysávání: suché
Provedení: bezsáčkové
Napájení: akumulátorové
Do auta: ne
Měkčená kolečka: ne
LED osvětlení: ano
Dálkové ovládání na rukojeti: ano
Automatické navíjení kabelu: ne
Regulace sání: ano
Vhodné pro alergiky: ne
Pro domácnost se zvířaty: ne

Fotogalerie

Pozorování ETA Supersonic 2231 90000

ETA Supersonic 2231 90000

Ostestováno: ETA Supersonic 2231 90000

ETA Supersonic 2231 90000

Pohled na ETA Supersonic 2231 90000

ETA Supersonic 2231 90000

Zkušenosti s ETA Supersonic 2231 90000

ETA Supersonic 2231 90000

Zkoumání ETA Supersonic 2231 90000

ETA Supersonic 2231 90000

Posouzení: ETA Supersonic 2231 90000

ETA Supersonic 2231 90000

Analýza ETA Supersonic 2231 90000

ETA Supersonic 2231 90000

Verdikt: ETA Supersonic 2231 90000

ETA Supersonic 2231 90000

Poznámky k ETA Supersonic 2231 90000

ETA Supersonic 2231 90000

Úvaha o ETA Supersonic 2231 90000

ETA Supersonic 2231 90000

Jak vybrat ideální vysavač: Klíčové faktory a užitečné tipy

Typ vysavače: Co si vybrat?

Robovysavače: Perfektní pro ty, kdo chtějí minimálně zasahovat. Robovysavače se hodí do bytu s nízkými prahy a pokud máte více času na údržbu. Na trhu jsou robuterové modely, které dokáží vysávat i vytírat. Ale pozor, některé nevyjedou na tmavé koberce kvůli chybějícímu kontrastu, který senzor potřebuje.

Tyčové vysavače: Lehkost a pohodlí v ruce. Vhodné pro rychlý úklid menších ploch. Vyhněte se modelům s nízkou kapacitou baterie – ideálně by měla vydržet alespoň 40 minut. Přemýšlejte také nad funkcemi jako je LED osvětlení pro lepší viditelnost pod nábytkem.

Vysavače s vodním filtrem: Skvělé pro alergiky. Vysávače, které propírají nečistoty ve vodě, zvládnou i jemný prach. Vyžadují však pravidelnou údržbu a mohou být hmotností těžší.

Výkon a sací síla

Sací výkon je klíčem k efektivnímu vysávání. Ne vždy vyšší příkon znamená vyšší sací výkon. Zaměřte se na parametry v kPas nebo W, které výrobci často uvádějí. Zkontrolujte také trysky – ty s větším průměrem bývají efektivnější.

Turbo kartáč: Dobrý pomocník v boji proti zvířecím chlupům a těžko dostupným nečistotám. Užijete jej na kobercích i čalouněném nábytku. Dbejte na kvalitu materiálu, levnější turbo kartáče mohou rychle selhat.

Filtrační systém

Filtry jsou kritické. HEPA filtry zachytí až 99.95 % nejjemnějších částic. Pokud máte alergii nebo astma, investujte do vysavače s kvalitním HEPA filtrem. Filtry by měly být snadno přístupné a vyměnitelné. Pamatujte, že levné modely často šetří na kvalitě filtračního systému.

Hygienický pytlík vs. bezsáčkový systém: Hygienické pytlíky nabídnou čistší a snadnější výměnu, ale musíte je dokupovat. Bezsáčkové modely jsou ekologičtější ale vyžadují více údržby – musíte pravidelně čistit nádoby na prach.

Co by nemělo chybět

Akční rádius: Dbejte na dostatečnou délku kabelu – minimálně 7-8 metrů. Nic nezhorší pohodlí tolik jako neustálé přepínání zásuvek.

Hlučnost: Zkontrolujte úroveň hlučnosti – optimální by měla být pod 70 dB. Nic není více obtěžující než hlučný vysavač při dlouhém úklidu.

Do detailu

Detailní příslušenství jako jsou speciální trysky, štěrbinové hubice nebo kartáče na tvrdé podlahy mohou výrazně zvýšit komfort a efektivitu vašeho úklidu. Každý typ povrchu má své požadavky. Vyšší investice do kvalitního příslušenství se vyplatí.

Ergonomie: Vyzkoušejte si, jak vysavač padne do ruky, jak je těžký a jestli je snadné s ním manipulovat. Dlouhé vysávání může být únavné.

Údržba: Snadný přístup k filtru, nádoba na prach či pytlíky – zkontrolujte, zda je s nimi snadná manipulace. Pravidelná údržba je nezbytná pro dlouhodobý výkon.

Finální rada

Při nákupu myslete na své konkrétní potřeby – ne každý vysavač je vhodný pro všechny. Prostudujte si specifikace detailně, zvažte své požadavky a nebojte se investovat do kvality. Vyšší cena může znamenat výrazně lepší úklidový zážitek a dlouhou životnost zařízení.

Nejprodávanější z kategorie vysavače